90 jarig jubileum Caïssa

Afgelopen zaterdag vierde Caïssa haar negentigjarig jubileum, welke ze op 15 januari bereikte. Beter laat dan nooit wil HSV de Eenhoorn, Caïssa nog van harte feliciteren met deze prachtige mijlpaal! Verslag en foto’s van de jubileumdag zijn te vinden op de site van Caïssa.

Tom Balla stunt op Open Hoorns kampioenschap

Het open Hoorns kampioenschap, georganiseerd door caissa, is in volle gang. Van de eenhoorn doen Tom, Ronald, Sereyo en Sjoerd mee. Na 4 ronden staan Ronald en Tom met ex-lid Bonte en KTV-er Marco Groot bovenaan.

eenhoorn vs caissa

Gisteravond werd de derby tussen de eenhoorn en caissa gespeeld. Vooruitlopend op een uitgebreid verslag alvast de mededeling dat de driehoorn een klinkende 7-1 kon noteren. De volgende wedstrijd van de driehoorn is pas in februari, en zal uit zijn tegen KTV.

14 dec: Caissa1 – De eenhoorn 3

Dinsdag staat een echte klassieker op het programma; het duel tussen de Hoornse schaakmachten Caissa en de Eenhoorn. De Eenhoorn, ontstaan na een scheuring binnen Caissa, is inmiddels ge-evolueerd naar een topclub die het provinciale niveau allang onstegen is. Caissa, wellicht met wat minder ambitie, is blijven steken op het regionale niveau maar heeft hier […]

November: slachtmaand

Vrijdagavond ontving het derde het 1e team van de groene zes, dat twee invallers had meegenomen.

Een bijzonder toernooi: Chesscool Chess Puzzle Challenge

Chesscool organiseert een zeer bijzonder toernooi: de Chesscool Chess Puzzle Challenge. Een toernooi, waarbij spelers de uitdaging aangaan om 64 schaakproblemen op te lossen. Te beginnen met online series die via het internet thuis kunnen worden opgelost en eindigend met een leuke finaledag op zaterdag 16 januari 2010.

Eenhoorn scoort goed op het Open Hoorns

Dinsdagavond werd de laatste ronde van het Open Hoorns Kampioenschap gespeeld. Een groot deel van de prijzen werd verdeeld onder Eenhoorn leden.

Buikie klopt Lietje en wint Pionier toernooi!

Op de 2e paasdag werd het 20 jarig bestaan van schaakclub de pionier gevierd met een origineel toernooi. Deelnemers konden 9 partijen spelen met een tijdscontrole die per ronde varieerde tussen 5, 10 en 20 min. p.p. In 9 ronden bleek Eenhoorn lid Buikie de sterkste. Hij haalde 7,5 punt waarmee hij bekende kannonnen als […]

Alweer een jubileumtoernooi

Na het geslaagde jubileumtoernooi van de groene zes is het de beurt aan de pionier om wat te vieren.

Joseph Molenaar wint jubileumtrn Groene Zes

21 februari vond het jubileumtoernooi van de Groene zes plaats. Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de schaakclub was een 7 rondig rapidtoernooi georganiseerd.