Alweer een jubileumtoernooi

Na het geslaagde jubileumtoernooi van de groene zes is het de beurt aan de pionier om wat te vieren.
De club uit Abbekerk bestaat 20 jaar en viert dat 13 april met een bijzonder thematoernooi. Het speeltempo zal gedurende het toernooi veranderen en onder andere 5 min, 10 min en 20 min. p.p. komen aan bod. Een origineel systeem dat veel schakers zal aanspreken. De organisatie heeft de hoop geuit dat ook leden van de Eenhoorn en andere clubs zullen deelnemen opdat het West Friese schaakgevoel gestimuleerd wordt.
Bij het toernooi zullen 3 groepen zijn met prijzen. De hoofdprijs bedraagt 200 euro.

Verdere informatie staat op de website:

3 reacties op “Alweer een jubileumtoernooi”

  1. Ik ben er bij, wie volgt???

  2. Nou er is niet veel animo geloof ik voor dit jubileum toernooi, hoe zou dat nou komen?

    Overigens trek ik mij bij deze terug voor het jubileumtoernooi van de pioniers, het schijnt zo te zijn dat leden van caissa en de eenhoorn niet langer welkom zijn bij rapidtoernooien die georganiseerd worden door sv aarswoud! Dus bij deze roep ik op tot een algemene boycot van het jubileumtoernooi in Abbekerk! (Organisator Daan Tensen is dubbellid bij sv aartswoud!!)

  3. Ik wil best hoor, jij rijdt holger? :p