Seréyo Bekkink behaalt een schitterende 2e plaats op het Nederlandse Kampioenschap tot 12 jaar

nkd.jpg
Dit kampioenschap schaken tot 12 jaar, de D-categorie, werd gespeeld in het Jeugdcentrum Don Bosco in Rijswijk en alweer voor de 19e maal georganiseerd dor de Haagse Schaakbond.
Het was weer een fantastisch toernooi.
Bij de jeugd (jongens) hadden 52 schakers zich geplaatst via voorrondes bij hun bond. We kunnen dus stellen dat hier de sterkste spelers in deze jeugdcategorie uit heel Nederland aanwezig waren.
De toernooidagen waren donderdag 21 mei (hemelvaartsdag), vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei. Per dag werden er drie ronden gespeeld, met een bedenktijd van één uur p.p.p.p. In totaal negen ronden.
Seréyo heeft een geweldig kampioenschap gespeeld, hij eindigde op een schitterende tweede plaats en ontving een prachtige beker voor zijn al overvolle prijzenkast. Hij behaalde 6½ punt uit negen partijen. Heel knap van hem was dat hij de enige speler was die ongeslagen bleef.
Door deze schitterende tweede plaats mag hij van 31 augustus t/m 9 september in Porto San Giorgio in Italië meedoen aan het Europese Schaakkampioenschap tot 12 jaar.
Seréyo, van harte gefeliciteerd met deze mooie tweede plaats en alvast heel veel succes op het EK!
hpim1539.JPGhpim1543.JPG

7 reacties op “Seréyo Bekkink behaalt een schitterende 2e plaats op het Nederlandse Kampioenschap tot 12 jaar”

 1. Seréyo van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

  Bericht op site NHD

 2. Seréyo,
  Gefeliciteerd met jouw schitterende prestatie. Volgens mij heb je dinsdag een heel goede voorbereidingspartij op het NK gespeeld. Klasse.

  Co Buysman

  P.S.: Volgens mij is ‘scacchi’ schaak op z’n Italiaans.

 3. Van harte gefeliciteerd Seréyo!

 4. Seréyo,

  van harte gefeliciteerd en ga zo door.
  wij zijn trots op je hier in zwaag

  Mijn droom komt uit.

 5. En ook ik kan nu gelukkig sterven!
  Bravo!

 6. Ook nog van Harte gefeliciteerd(ook over hyves).
  Het is echt super goed dat je in een sterk deelnemersveld 2e word en je was ook nog eens 12e geplaatst!

  Alvast succes in Italie en ook veel plezier daar Sereyo!

 7. Hoi Seréyo!

  Dat zijn weer mooie berichten! Binnenkort mag je dus naar Italië, dat ga ik zeker volgen in september. In 2005 werd je nog naar voren geroepen door de wethouder bij het jubileumtoernooi Torenhoog, want toen stond je ook in de krant.

  Binnenkort zie ik je op het midzomertoernooi. Ik zal ook nooit vergeten hoe je me te pakken had in die bondwedstrijd, haha (achteraf vind ik het grappig 🙂

  http://www.benancy.nl/jubileumgz/slides/DSC00381.html Op deze foto speel je tegen Jaap Jan Gorter. Je versloeg hem met rapidschaken!

  Op m’n schaaksite kun je heel veel foto’s terugvinden van toernooien.

  Groetjes van Nancy