Joseph Molenaar heeft de griep

Al een ruime week voelt de voorzitter zich niet lekker. Vanavond is hij er daarom niet bij. Wij missen hem nu al. Vergeet niet beterschap te wensen of een kaartje te sturen. Griep is wel besmettelijk dus pas op met huisbezoekjes. Wil je hem nog wat zeggen: doe het hier, zolang het nog kan. Namens alle indelers wens ik Joseph van harte beterschap!

6 reacties op “Joseph Molenaar heeft de griep”

  1. Hoera weer een concurrent minder voor een geldprijs bij het rapidtoernooi! Buikie is ook al afgevallen door zijn trip naar het land van de alcohol grootgebruikers van de EU, dus dat ziet er goed uit! Two down, few more to go! Who’s next?

  2. Jij! Alleen al vanwege EU moet je van het toernooi worden uitgesloten.

  3. OMG ik lees dit net terug en ik begon mij een beetje te schamen! Rusland ligt wel in Europa maar is geen lid van de EU! Te veel hersencellen verloren op de kermis in Wognum denk ik!

  4. on topic graag. (dat was slijmen bij de voorzitter)

  5. @dreojs: waarschijnlijk had je je tijd beter kunnen besteden aan het grondig voorbereiden van de snelschaakpartijen in plaats van dit bericht te plaatsen! Het is tevens een spijtige zaak dat er geen verslag is geplaatst van alle bijzondere uitslagen afgelopen vrijdag.

  6. Hoezo?! Ik sta nog steeds fier bovenaan de lijst. En je kan het me niet kwalijk nemen dat ik zo nu en dan een puntje laat liggen om het spannend te laten lijken. En aan verslagen doe ik al helemaal niet. Iedereen moet maar lekker zelf langskomen, de spanning van zo’n avond is sowieso niet in woorden te vangen!