Seréyo leidt op Nederlands Kamp. t/m 12 jaar

82-d.jpgNa vijf rondes gaat Seréyo Bekkink nog steeds aan de leiding op dit Nederlands kampioenschap. Op de eerste dag (gisteren) wist Seréyo alledrie zijn partijen te winnen en ging samen met Lars Vereggen aan de leiding. Zij troffen elkaar in de vierde ronde, en Seréyo won, zodat hij alleen aan de leiding ging. Deze positie hield hij ook vast door in de vijfde ronde remise te spelen tegen Hing Ting Lai. Allerlei gegevens over dit toernooi zijn te vinden op de website van de Haagse Schaakbond. Zo ook live-partijen.
Update: In de zesde ronde was er ook weer een knappe remise. Met vijf uit zes gaat Sereyo ook na de tweede dag gezamenlijk aan de leiding, nu met Lars en Hing. Wat zullen morgen de laatste drie ronden brengen? Wij zijn benieuwd.

10 reacties op “Seréyo leidt op Nederlands Kamp. t/m 12 jaar”

  1. Gaat super! Ga zo door 😀

  2. Klasse prestatie, zou toch wel heel gaaf zijn als we een Nederlands kampioen binnen onze gelederen zouden hebben! Succes 🙂

  3. Potverdrie. Zit ik op playchess te zoeken naar de MTEL partijen en vind ik daar plots Sereyo in de broadcasts. En nog met een winst ook. Netjes hoor.

  4. @ REGLOH

    Uit zijn bio:

    Leukste schaakervaring: Dat ik Nederlands kampioen was geworden toen ik 8 jaar was; op het NK rapid in Eindhoven.

    Ontgaan? Mij ook.

  5. REGLOH is een ster in rapid. Vanavond had hij de fenomenale score van 1 uit 3 (3 bestond uit toppers als barry, jort en ondergetekende). Voorts waren er nog een paar interessante uitslagen die tzt zullen worden besproken. Naar trouwens dat je de voorzitter geen beterschap wenst, maar ik snap het best. Tenslotte mocht jij geen voorzitter worden.

  6. Hoera, onze held is tweede van Nederland geworden met een score van 6.5 uit 9! Hij is tevens de enige speler die het hele toernooi ongeslagen is gebleven, dit vraagt om een huldiging!

    Van harte gefeliciteerd met dit resultaat! Is het trouwens nu al zeker dat sereyo namens NL wordt afgevaardigd naar een EK of WK of moet daar nog een barrage voor gespeeld worden?

  7. Gefeliciteerd! Ongeslagen op het NK, dat is toch wel erg speciaal hoor. Mooie partijen ook, en de hoogste ratings met hoge scores geevenaard!

  8. Joechee. Joepie!
    Faldera-traliedadam!

  9. we zijn net thuis, Sereyo is inderdaad 2e en de nrs 1 en 2 mogen naar het EK(op WP en aangezien Sereyo alleen maar op de bovenste borden heeft gespeeld was die een van de hoogste van iedereen) en dus mag hij de 1e 2 weken van september naar Italie waar het EK gehouden wordt!!

    Sereyo was als 12e geplaatst. Na overwinning op de kampioen in de 4e ronde had Seréyo 4 uit 4. de 5 resterende partijen niet meer gewonnen, maar dus ook niet verloren, goed voor 6,5 uit 9 in 3 toch wel vermoeiende dagen:-)

  10. Geweldig. Hartelijk gefeliciteerd en veel succes straks in Italie!