Uitnodiging: 3e Nieuwe Steen Investments schaaktoernooi

Beste schaakvrienden,

In 2007 beleven we alweer de derde editie van het NSI schaaktoernooi.
Voor dit toernooi zijn 10 vrijdagavonden gereserveerd. Noteer deze datums alvast in uw agenda: 12, 19, 26 januari; 2 en 23 februari; 2, 16, 23 en 30 maart.
Op 27 april volgt de prijsuitreiking en een simultaan tegen de winnaar van het toernooi.
De eerste prijs bedraagt € 75,- de tweede prijs € 50,- de derde prijs € 30,-
de vierde prijs € 20,- en de vijfde prijs € 10,- .

Het toernooi beslaat 9 speelronden en is toegankelijk voor huisschakers en clubschakers met een rating tot ongeveer 1850. De indeling geschiedt volgens het Zwitsers systeem op weerstandspunten. De eerste ronde wordt ingedeeld op lotingsnummer.
Indien men is verhinderd voor een van de eerste zes speelronden kan éénmaal een “bye” worden opgenomen (½ pnt.). U dient dit dan wel uiterlijk één week tevoren te melden bij de wedstrijdleider.
Er wordt gespeeld in cultureel centrum de Huesmolen van 20.15 uur tot 23.45 uur.
De speelduur bedraagt 90 minuten per persoon per partij voor de eerste 40 zetten, gevolgd door 15 minuten per persoon per partij om de partij af te maken.
De deelnamekosten bedragen slechts € 5,-.p.p. Leden van NSI De Eenhoorn en Caïssa spelen gratis.
De indeling voor een volgende speelronde wordt op de dinsdag daaraan voorafgaand bekend gemaakt op de site van NSI De Eenhoorn. Hier worden ook de uitslagen en standen bijgehouden.
Bij gelijk eindigen in een puntengroep wordt gekeken naar het onderling resultaat om de eindranglijst te bepalen. Indien dat geen uitsluitsel geeft wordt het beschikbare prijzengeld gedeeld.
U kunt zich opgeven voor dit evenement rechtstreeks via de site van NSI De Eenhoorn (door reactie te geven op dit bericht), via e-mail bij wedstrijdleider Piet Buikstra pietbuikstra@hotmail.com of telefonisch op nr. 0228-561829.
Inschrijving is nog mogelijk tot 12 januari 20.00 uur in de speelzaal.

Schaakgroetend namen NSI De Eenhoorn, Piet Buikstra.

3 reacties op “Uitnodiging: 3e Nieuwe Steen Investments schaaktoernooi”

  1. Ik doe mee als wl.

  2. Piet!

    Wat wordt er georganiseerd voor mensen met een hogere rating?

    Groetjes,
    Joseph

  3. patser!