Joey Bekkink Noord-Hollands Kampioen in de E-categorie

joey.PNGJoey Bekkink heeft voor een schitterende prestatie gezorgd tijdens het Noord-Hollands kampioenschap, de pupillendag E t/m H.
Dit kampioenschap van de NHSB werd dit jaar in Santpoort gespeeld in de mooie speellocatie van SC Santpoort, het SOLI-Muziekcentrum.
De E-groep had een sterk deelnemersveld van 38 schaker en schaaksters. Er werden zeven ronden Zwitsers van 15 minuten p.p.p.p. gespeeld.
Onze Joey wist al zijn partijen fraai te winnen en werd hierdoor met een 100% score kampioen met zeven punten uit zeven partijen. Gefeliciteerd Joey met deze schitterende prestatie!
In deze groep deed Pieter Bijl het ook goed want hij eindigde met 4½ punt op een gedeelde zevende plaats.
In de G-categorie behaalde ons nieuwe lid Guus Brouwer op zijn eerste kampioenschap een mooie derde plaats, ook hij ging met een mooie beker naar huis.
Joey mag door deze geweldige prestatie meedoen aan het Nederlands kampioenschap dat op
2 en 3 april in Waalwijk wordt gespeeld. Wij wensen hem daar alvast heel veel succes!

2 reacties op “Joey Bekkink Noord-Hollands Kampioen in de E-categorie”

  1. Van harte gefeliciteerd Joey, dat is een hele mooie prestatie met zo’n groot veld! 100% is niet verkeerd, dat beloofd veel goeds voor op het NK! Is dit nu een echte doorbraak of zat dit er nu al een tijdje aan te komen?

    Misschien niet het juiste topic, maar de nieuwe ratinglijst van Februari is sinds woensdag weer online: http://129.125.32.15/EXEC. Veel leesplezier.

    Grootste gebeurtenis lijkt mij toch wel het slechten van de 2100 grens door Bomtalla! En passant haalt hij daar ook gelijk Ron Deen mee in en lijkt te kloppen op de deur van het eerste! Knappe prestatie Tom.

  2. Hoera voor Yoej, hoerah voor Bom.
    Maar Don Reen is toch echt een betere schaker. Wie is trouwens iedereen die meedoet aan Corus?