Live-partijen Bataviatrn via website Eenhoorn

De komende dagen zullen de partijen van het Bataviatoernooi via de website van NSI de Eenhoorn te volgen zijn. Het toernooi word gehouden aan de Prins Hendrikkade 85 in Amsterdam. Een aantal meesters en veelbelovende jeugd zullen meedoen aan het tienkamp van 11 t/m 20 februari.

7 reacties op “Live-partijen Bataviatrn via website Eenhoorn”

  1. Van Kampen en wellicht ook Kuipers kan als jeugd worden betiteld.
    Maar wat is de reden van deze live service?!?. Met alle respect voor het deelnemersveld, ik zie geen Eenhoornspelers, geen lokale helden, noch bekende grootmeesters?!, en de locatie is Amsterdam.
    ===
    speelt men soms op gehuurd Eenhoornmateriaal?!

  2. Dat vind ik een goede vraag, waarom leveren wij deze live service en ik heb er nog een: Waarom doen de livepartijen het niet of ligt dat weer eens aan mijn computer? Ik zag namelijk dat ze wel al begonnen zijn want er stond al een remise genoteerd tussen Tibor Karolyi en meneer Afek…….

  3. “speelt men soms op gehuurd Eenhoornmateriaal?!”

    Yups

  4. wel nettie, die live partijen..Zouden ze werkelijk op zet 9 zijn in hun partij om 01.03 uur?

  5. Ik denk dat er iets is misgegaan, want ik zag deze stellingen gisteren ook al op het bord staan. Ik heb op de KNSB site geen links zien staan naar onze schaakborden, dus we gaan gelukkig niet af voor heel schakend nederland dus er ik niks aan de hand. Nou ja behalve dan dat ook wij nu de potjes niet live kunnen volgen……..

  6. Het eerste item op schaakbond.nl vermeld:
    “De partijen zijn live te volgen. In de tweede ronde lukte dat vanwege een stroomstoring overigens nog niet.”

  7. o jammer. Had gehoopt dat er nu eindelijk eens een toernooi was met een redelijk aanvangstijdstip.