NHSB-bekerteam loot Kijk Uit

Vandaag is de loting bekend geworden van de tweede ronde van het bekertoernooi binnen de NHSB. De Eenhoorn won in de eerste ronde uit van HWP Haarlem. Het team mag het nu opnemen tegen Kijk Uit, welke in de eerste ronde Purmerend uitschakelde. Kijk uit werd vorig jaar winnaar van de NHSB-beker en versloeg ons team in de halve finale. Tijd voor revanche dus, toch?

Alle wedstrijden van de tweede ronde:
KTV – Aalsmeer
DOS – De Waagtoren
Chess Society Zandvoort – De Vennep
Het Spaarne – De Groene Zes
Anna Paulowna – De Uil
NSI De Eenhoorn – Kijk Uit
Santpoort – Aartswoud
Oppositie – Heerhugowaard

De competitieleider hoopt dat de wedstrijden nog voor 1 maart gespeeld kunnen worden.

4 reacties op “NHSB-bekerteam loot Kijk Uit”

 1. Nou jongens, volgens mij is het hoogst tijd om eens finaal van het bord geveegd te worden. Straks zijn we WEER een weekend kwijt aan dat stomme schaken, en worden we WEER kansloos vierde! Ik stel voor dat we de wedstrijd voor een leuk bedrag tegen Kijkuit verliezen en ipv een weekend schaken de bloemetjes buiten gaan zetten!

 2. Of je wint gewoon ­čśë

 3. Buikie jij bent ook zo’n saaie peer, jij vindt winnen met schaken leuker dan de bloemetjes en de bijtjes? Ik dacht dat die studenten uit Uilenstede van die players waren die niks anders doen dan seksen en feesten? Ik zie het al, er is nog heel wat werk aan de winkel voor je wingman……..

 4. Wanneer is de bekerwedstrijd tegen Kijk uit eigenlijk? Ik stel voor dat we tijdig met een opstelling komen die “vast” staat, want tijdens de laatste bondswedstrijd ging het niet helemaal goed. Ik weet dat ik niet onze grote leider ben en dus recht van spreken heb maar ik stel de volgende opstelling voor:

  1.Barry Plukkel
  2.Sjoerd Kelder
  3.Roy van Kerckhoven
  4.Holger Bonte

  En als Roy helaas verhinderd is zouden we eventueel onze man in vorm kunnen opstellen: Onze grote leider Bas Dudink!