Joey beste jongen Noord-Holland in F-categorie

Op zondag 7 december werd in de Pelikaan te Krommenie de NHSB Pupillendag gehouden. Deze werd dit jaar vroeger in het seizoen gehouden dan normaal.

Joey Bekkink kwam uit in de F-groep (geboortejaar 2000). Er deden 24 kinderen mee in deze groep. Twee spelers werden als “een klasse apart” beschouwd en gaven tegen de rest van het veld niets af. Het onderlinge duel werd gespeeld in ronde 4. Ondanks dat Joey beter stond zag hij een torenoffer met mat in 1 over het hoofd. Cheryl Looijer (Santpoort) won en zij is daarmee de kampioen van de F-categorie geworden. Maar er was dus wel een prachtige 2e plaats voor Joey Bekkink. Hij was dus de beste jongen van Noordholland in de F-categorie!! Een supergoede prestatie, proficiat!
Wel won Joey dus van Luke Dekker (kampioen vorig jaar) die 3e werd en van Runa de Vries (Waagtoren) die werd vierde. Alle vier mogen ze naar het Nederlands kampioenschap in juni in Gouda.