Keizercompetitie op basis van rating/tpr

Vanaf vrijdagavond wordt de interne (keizer)competitie ingedeeld op basis van een gemiddelde van rating en tpr. Dat betekent dat je, als je weinig komt, altijd ingedeeld wordt tegen een speler van ongeveer gelijke sterkte, en dat maakt de interne hopelijk ook weer interessant voor de leden die nu hun interesse hebben verloren of niet regelmatig kunnen komen. Op dit moment zijn er 5 deelnemers met een rating van 1900+ en een met 2000+ die bijna wekelijks meespelen. Ook als je weinig of onregelmatig mee doet kan je tegen hen worden ingedeeld.
De resultaten van de interne worden tegenwoordig ook opgestuurd voor ratingverwerking door de KNSB.
Wellicht is het voor sommige leden (uit de regio) aanleiding zijn om weer eens een avondje mee te spelen?
Als je het idee hebt dat er (nog) geen spelers van jou sterkte meedoen is het misschien de moeite waard om op de website (hieronder) aan te geven wanneer je speelt; wellicht trekt dat meer spelers met een passend niveau. Wie voor 20.15 komt wordt in ieder geval ingedeeld!
Tot vrijdag!?

1 reactie op “Keizercompetitie op basis van rating/tpr”

  1. Ik zal proberen dit jaar een paar potjes mee te pakken in ieder geval , groet Mark!