Joey 9e van Nederland op NK-D


Joey heeft de afgelopen 3 dagen deelgenomen aan het Nk-D in Rijswijk. Een altijd erg goed verzorgd toernooi met dagelijks lunch, drinken, up-to-date-site met alle gespeelde partijen, een groot voetbalveld etc. Speeltempo is 3 partijen per dag van 1 uur p.p.p.p. Dit is voor Joey bijna snelschaken:-)
Volgens Joey zelf speelde hij redelijk maar niet z’n beste spel. Op een NK speelt toch de spanning en druk een rol. Tevreden was hij over de partij tegen Sven Dijkhuis (zo’n 400 ratingpunten sterker), deze werd in een pelikaanvariant van de Shesnikov na een zet of 15 remise door zetherhaling.

Uiteindelijk heeft Joey (die als 17e geplaatst was) 5,5 punt uit 9 gehaald en is hiermee gedeeld 9e (12e op WP) geworden. Net buiten de bekers maar in een veld van 52 deelnemers toch een knappe prestatie.
Groepsfoto boven: Zoek Joey ­čÖé

2 reacties op “Joey 9e van Nederland op NK-D”

  1. Ik kan hem niet vinden!

  2. Ik zie hem!!!!1!!1!!!!