Reinderman kampioen snelschaken + filmpje! + eindstand

Vandaag had in de grote zaal van de Huesmolen het open snelschaakkampioenschap van de NHSB plaats. Met 54 deelnemers, jong en oud, NHSB en buiten Noord-Holland kende het toernooi een breed deelnemersveld. Gevestigde namen als Dimitri Reinderman, Erik van den Doel, Manuel Bosboom en Sjoerd Plukkel mochten het opnemen tegen jeudige talenten als Hing Ting lai, Roger Mehra, Seréyo Bekkink, Colin Stolwijk en Tycho Dijkhuis. Veel NKjeugd dus onder de deelnemers, het persoonlijk uitnodigen in Haarlem had succes:-)

Met 15 rondes op 1 dag gebeurt er van alles: klokken die er spontaan mee ophouden, ‘oude’ meesters die ten onder gaan aan de opstormende jeugd, en dit alles in een heel gezellige sfeer. Uiteindelijke toernooiwinner is ex-Horinees Dimitri Reinderman, die zijn prijs moest delen met Erik van den Doel. Beide hadden 14 uit 15.-
Met dank aan sponsors Gemeente Hoorn, Intermaris Hoeksteen, Museum van de 20e eeuw en Schermer wijninkopers hadden we vele prijzen, zoals diverse ratingprijzen tot 1750 en tot 2050, jeugdprijzen, wijnflessen en museumkaarten.

bekijk hier de sfeerimpressie: sfeerfilmpje

3 reacties op “Reinderman kampioen snelschaken + filmpje! + eindstand”

  1. Leuk filmpje, baal dat ik moest afmelden. Is er trouwens nog een caption contest voor de foto op 0.05 in het filmpje?

  2. Ik neem aan dat je de aanstootgevende foto bedoelt met bepaalde (ex-)Eenhoornleden…;-)
    Laat maar horen, we hebben nog museumkaarten voor de winnaar.

  3. Jmr dat je er niet was om het smeuige verslag te schrijven trouwens…
    De bijbehorende fles wijn als beloning ben je hierdoor helaas ook misgelopen 🙂