Seréyo’s belevenissen op het NK (ronde 9, the end..)

(geschreven door Seréyo)
Vandaag was de laatste ronde, met wit tegen Bas Haver (1952) ik kreeg een Draak op het bord die ik best goed speelde, ik stond beter en daardoor offerde Bas een kwaliteit waardoor hij veel matdreigingen kreeg. Hiervan zag ik er 1 over het hoofd en dus verloor ik dat was balen anders was ik 5e van Nederland. Met 5 uit 9 ben ik nu gedeeld 8e (11e op WP). Ik ben wel tevreden over mn toernooi. De prijsuitreiking begon pas rond 17 uur omdat er veel barrages nodig waren voor de EK tickets. Wel 3 uur kunnen voetballen buiten. We kregen nog een lekker ijsje en helaas was het voor het laatst in Haarlem.

klik hier voor de eindstand:nkjeugd.schaakbond.nl

2 reacties op “Seréyo’s belevenissen op het NK (ronde 9, the end..)”

  1. Hoi Sereyo,

    Gefeliciteerd, je hebt laten zien dat je nog prima mee kan op een NK.

    Wel jammer van die laatste partij, maar het was een knappe aanval van Bas.

  2. En het staat nu ook op: http://www.hoorngids.nl

    weer goeie PR voor de club:-)