Seréyo en Joey als simultaangever (+ filmpje)

Waren Seréyo en Joey enkele weken geleden nog deelnemer aan een simultaan, gegeven door GM Dimitri Reinderman op de SchaakChallenge in Hoorn, ditmaal mochten ze zelf als simultaangever aantreden, ze vonden het een hele eer:-)
Dit gebeurde gisteravond, op de laatste schaakavond van het seizoen van schaakclub Honky Tonk in Zwaag, onder leiding van Gilles Provoost en Ben Takken. Er waren ca 18 kinderen, zij hebben, onder het genot van limonade en koek, een gezellige avond gehad.

Na ongeveer driekwartier kwam de simultaan ten einde en gaven Seréyo en Joey nog een demonstratiepotje snelschaken met ieder 2 minuten op de klok. Deze klok was nog van de oude stempel, dus het indrukken ging af en toe wat zwaar:-)
Daarna om 20 uur kregen alle kinderen nog een medaille of beker terwijl de simultaangevers zich met haastige spoed naar de Huesmolen begaven, alwaar de 1e ronde van het Open Hoorns schaakkampioenschap begon.

Bekijk hier: Sfeerfilmpje Simultaan Seréyo en Joey

2 reacties op “Seréyo en Joey als simultaangever (+ filmpje)”

  1. Hmm..waarom lees ik niks over de uitslagen?

  2. Hey dreojs(ouwe onruststoker) schrijf Joseph maar ff een mailtje ik mis ook nog wat verslagen