Seréyo Bekkink wint Bischoff jeugdschaaktoernooi weer

Eenhoorntalent Seréyo Bekkink heeft het 17e Bischoff jeugdschaaktoernooi gewonnen, vorig jaar was hij ook al de beste tijdens de zestiende editie. In de hoofdgroep speelde Seréyo één partij remise en won alle overige partijen. Tweede in de hoofdgroep werd Joey Bekkink!

Op zaterdag 8 oktober vond ons jaarlijkse jeugdtoernooi weer plaats. Vele jeugdschakers uit de regio kwamen naar Hoorn om mee te doen op het eerste grandprix toernooi van het seizoen. Het was weer een gezellig schaakfestijn. Aan het begin van het toernooi vond de prijsuitreiking plaast van het algemeen klassement in de Grand Prix van vorig seizoen. Ook waren er medailles voor alle ‘toernooitijgers’.

Einduitslag 17e Bischoff jeugdschaaktoernooi
Foto’s 17e Bischoff jeugdschaaktoernooi