Gezocht: schakende fietsers of fietsende schakers of …

andere Eenhoorn-fans die een stukje voor de vereniging willen fietsen. Op zaterdag 17 september organiseert de Rabobank de jaarlijkse RaboFietssponortocht. Een sportief evenement waarmee de Rabobank laat zien dat ze het verenigingsleven in de breedte een warm hart toedragen. Voor iedere deelnemer namens een vereniging krijgt die club 25 euro per persoon (met een maximum van 250 euro). Deelnemers hoeven niet specifiek leden te zijn. Als er onvoldoende leden kunnen meefietsen, maar er zijn wel partners, familieleden of vrienden bereid mee te doen namens de club, zijn zij ook van harte welkom. Starten kan tussen 09.00 – 10.30 uur. De tocht (40 km) dient voor 13.30 uur te zijn uitgereden, kortom het kan ook een mooie voorbereiding zijn voor een schaakpartij?

Willen de enthousiastelingen (met of zonder partner) zich aanmelden bij Gilles? Het hoeft geen grote uitleg denk ik dat de Eenhoorn deze 250 euro goed kan gebruiken!

3 reacties op “Gezocht: schakende fietsers of fietsende schakers of …”

  1. Ik zal er bij zijn. Het valt idd wel samen met de seizoensopening. Ik hoop dat het 1e en 2e de eerste ronde thuis spelen.

  2. Hoe is het weer de 17e?

  3. Overwegend zonnig in het bijzonder voor kopmannen en huisschakers!
    Oant moarn.