VIERDE TEAM KAMPIOEN!

Het vierde team, bestaande uit Joey Bekkink, Mayke Ploeger, Sebastiaan Bosschietter, Aart Dekkers en Sander Bischoff is dinsdagavond in Den Helder kampioen geworden van de 4.5 klasse A. Tegen MSC werd er met 3-1 gewonnen en dat betekende de zesde overwinning op rij. Onder toeziend en coachend oog van Tom Balla wisten Mayke, Sebastiaan en Sander te winnen. (Lees hier het complete verslag van Tom Balla)

11 reacties op “VIERDE TEAM KAMPIOEN!”

 1. Gefeliciteerd 4hoorn!

 2. Zo, nu ik ook weer op vrije voeten ben: Gefeliciteerd 4hoorn! Ik zie dat de teamleider van de 3hoorn al staat te popelen om jullie persoonlijk in te LIJVEN!

 3. yyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo VIERHOORNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

 4. Nice! Iben benieuwd of we dit team uit elkaar kunnen trekken.

 5. Is dit een open sollicitatie voor het vierde dreojs?

 6. Iedereen weet dat ik nooit solliciteer.

 7. Is het trouwens nou echt de verdienste van Tom, zoals hij zelf beweert, of hebben jullie nu gewoon goed geschaakt ?

 8. Het is een teamprestatie! Iedereen is onmisbaar.

 9. Bedankt man!! Jullie hebben het ook prima gedaan. Die goedkope TomTom waar Bom het in zijn verslag over heeft, was die trouwens electronisch?

 10. Die goedkope TomTom zit gewoon in die auto ingebouwd Dreojs en als je weet hoe die werkt doet hij het best goed . En ik wil mezelf niet heilig verklaren maar ik denk dat het kampioenschap voor 80% mijn verdienste is. Ik denk zelfs dat ik jou ook wel over die 1800 grens heen trek als je in het vierde komt spelen. Misschien samen met Regloh die weer op vrije voeten is?

 11. Nou tom, nu overdrijf je toch wel een beetje. Dat van die 80 procent wil ik best geloven maar de 1800 ga ik echt nevernooit meer halen.