Meesterklasse C-team eindigt op 17e plaats van de 26

Gisteren werden de laatste 2 ronden in de meesterklasse C gespeeld. Dit was een inhaaldatum i.v.m. het winterse weer in december toen vele teams niet in staat waren om Amersfoort te bereiken. Ondanks de heftige stormen waren dit keer bijna alle teams op tijd aanwezig.

Na 6 ronden had het C team 4 matchpunten en waren we voor de 7e ronde omhoog ingedeeld tegen MSV-VSM met 6 matchpunten. De borden 1 en 4 met de broers Bekkink sleepten de punten binnen, waardoor we op 5 matchpunten kwamen. In de pauze werd er fanatiek gevoetbald ondanks dat door het stormachtige weer de bal soms niet vooruitkwam..

Vol energie en goede moed werd er om 14.30 aan de laatste ronde begonnen, ditmaal omlaag ingedeeld tegen Opsterland. Een snelle 4-0 overwinning was een feit. Vooral leuk voor de bord 3 speler Jeroen omdat dit zijn 1e overwinning in de meesterklasse was.

Van de 26 deelnemende teams eindigde het combi team Caissa/Eenhoorn dus op een 16/17e plaats met 7 matchpunten en 16 bordpunten, waar we als 22e geplaatst waren, een goede prestatie dus.

Seréyo op bord 1 haalde een bijna 100% score met 7,5 uit 8 en een keurige TPR van 2079. Robbert op het 2e bord heeft veel leerzame partijen gespeeld en een mooie score van 3 uit 8, dus bijna 50% en een TPR van 1308.
Voor Jeroen was het een zware competitie op het derde bord met 1 uit 8, hij heeft in ieder geval veel ervaring kunnen opdoen met het langere speeltempo. En last but not least heeft Joey het als E-speler keurig gedaan op bord 4 met een score van 4,5 uit 8.