Oops!

06-03-2010 Heerhugowaard 1 – H.S.V. De Eenhoorn 3 5½ – 2½
1 6172914 Gerrit van Oostrum 1955 – 7912608 Holger Bonte 1967 0-1
2 7758014 Alex Albrecht 1892 – 8195044 Jort Faber 1886 0-1
3 7640798 Johan Wester 1875 – 6420557 Jasper Seelemeijer 1925 1-0
4 7362179 Karel Keesman 1849 – 7707293 Barry Plukkel 1938 1-0
5 7684237 Oscar van Ewijk 1840 – 7216308 Bas Dudink 1936 1-0
6 7936291 Ivar de Hoogt 1812 – 7862140 Arnold Edeling 1890 1-0
7 5959008 Jean-Paul Ory 1834 – 7455195 Roy Kerkhoven 1933 ½-½
8 8241464 Dennis Keetman 1733 – 8145731 Sjoerd Kelder 1902 1-0
1848 1922

17 reacties op “Oops!”

  1. Au!

  2. ik kom er aan Sander!!

  3. au nu moet het toch echt gaan gebeuren tegen ktv een gelijk spel helpt dan ook niet want ktv heeft meer bordpunten en een makkelijker programma KOP OP mannen het kan nog (steeds)

  4. Was het zo erg dat er geen verslag komt? Ik zie wel dat die Dennis Keetman een wereldpartij heeft gespeeld, maar wat gebeurde er aan de andere borden?

  5. Niemand wilde een verslag schrijven, dat is alles 😉

    Bas had al vooruit gespeeld waardoor we met 0-1 begonnnen. En over de hele linie zag het er meteen al niet zo heel goed uit. Alleen Holger stond al vrij snel gewonnen. Hij won vlak nadat Keetman zo overtuigend het punt binnen harkte. Daarna maakte Roy remise terwijl Jasper helaas een stuk+partij verloor. Jort sloeg nog wel toe in de tijdnoodfase van zijn tegenstander, zijn pionnenstelling leek ook wat beter. Dat was het laatste goede nieuws, Barry en Arnold verloren achter elkaar zonder werkelijk kansen gehad te hebben.
    Dus veel blunders en kansloos eraf tegen een “zwakker team” (zie het verslag op http://www.hsvheerhugowaard.nl). Maar eigenlijk is het wel handig, een degradatie kandidaat bewaren voor volgend jaar.

    Oja, is 1/7 een clubrecord extern?

  6. Kop op sjoerd je ligt lekker op schema voor het record ik hoor dat het record op naam staat van ene j molenaar met 1 1/2 uit 8 dus als jij nou tegen ktv op bord 1 of 2 gaat zitten maak je goede kans (alhoewel bord 2 krijg je waarschijnlijk wit tegen karreman vorig jaar remise toch?) dus dat wordt toch bord 1 succes

  7. Waarom word ik doorverwezen naar schietvereniging de Heerhugowaard als ik de link van de Schuiver aanklik? De schuiver heeft toch geen sinistere bedoelingen jegens Keetman en co?

  8. haha ik weet wel dat de Schuiver bij de politie hoorn bekend staat als vuurwapen gevaarlijk en dat hij een bekende is op de schietvereiging hoorn en dat hij op het ogenblik zich in labiele toestand bevind 1+1+1=3 dus
    ps ik weet nog een vuurwapen gevaarlijke psychiater in ruste die tegen een kleine vergoeding wel met de Schuiver wil praten

  9. “op het ogenblik” 🙂 ?

    Regloh:
    http://www.svheerhugowaard.nl/

  10. Mooi verslag zeg. Geen speld tussen te krijgen. Zelfs HH maakt er weinig woorden aanvuil.

    Ondertussen is Santpoort geruisloos kampioen geworden. Voorwaar proficiat!

  11. Beste allemaal, vooral van het derde team.
    Ik wil jullie allemaal even gedag zeggen, want ik heb besloten om voorlopig
    te stoppen met schaken.
    Dit aangezien degene die het mij aan het leren was, er niet veel tijd meer voor heeft, en ik kan het mezelf niet aanleren want ik heb dat inzicht nog niet en zie dus niet wanneer ik iets fout doe, of wanneer ik een slechte stelling heb.
    Ik heb echt iemand nodig die mij daarop wijst en het ook uitlegt aan mij.
    Vind het wel jammer want ik vond het wel gezellig als ik weleens langskwam op de vrijdagavond.
    Misschien pak ik het later wel weer op.
    Veel succes verder en ik ga een aantal van jullie wel missen, vooral de humor van
    Regloh en Dreojs 😉
    Liefs San

  12. Jammer dat je het schaken op een lager pitje gaat zetten San, je zal node gemist worden bij de Eenhoorn! Je was stiekem toch wel een beetje mijn favoriete mascotte van de 3hoorn! Zou leuk zijn als je toch nog voor de gezelligheid zo nu en dan langs komt, je bent er op de vrijdagavond altijd welkom!

  13. De emotie grijpt me naar de strot. Ik heb er geen woorden voor..wat kan ik nog zeggen?
    Laterz & wellicht tot ooit!

  14. Overigens wil ik jullie bij deze het heuglijke nieuws brengen dat “De Driehoorn” afgelopen zaterdag keihard heeft toegeslagen, door gedeeld winnaar te worden in de hoofdgroep op het Blauwe hap toernooi in Den Helder! BUIKIE, DREOJS en REGLOH waren ondanks het vroege aanvangtijdstip behoorlijk op dreef, vooral Buikie wist in de kop van Noord Holland te excelleren. Hij scoorde 4,5 uit 5, alleen Enrico van Egmond wist hem een halfje te ontfutselen. In de laatste ronde van het toernooi stond de driehoorn samen met Aartswoud boven aan, we hadden precies het zelfde aantal bordpunten gescoord in de voorgaande wedstrijden. BUIKIE wist te winnen van Rob van den Heuvel na een vol stuk te hebben achter gestaan, maar een van Buikie’s grote kwaliteiten is zijn mentale weerbaarheid en vechtlust! Helaas Wist DREOJS het niet te bolwerken tegen mark Helder, maar hij wist het Mark heel erg lastig te maken. In het eindspel had DREOJS met een kwaliteit meer goede winstkansen, maar door tijdnood werden deze helaas om zeep geholpen. Ondertussen wist REGLOH een Eindspel met een pion meer tegen Michel “LIETJE” Lietje te verknallen in tijdnood, maar Lietje kon het niet op tijd afmaken. In de slotstelling hield REGLOH een K+L over en Lietje had nog een Dame, paard en 3 pionnen. Hier werd uiteindelijk remise gegeven, met de eis dat er een barrage gespeeld zou worden omdat we met deze 1,5-1,5 uitslag gedeeld winnaar waren! REGLOH mocht nogmaals aantreden tegen Lietje, maar helaas werd REGLOH na een speculatief pion offer van Lietje vrij had geveegd. Zo werd Aartswoud eerste en de Driehoorn tweede, maar kregen wij de grotere gles kruidenbitter (0,7 L) want Aartswoud mocht zichzelf verblijden met een fles kruidenbitter van 0,35 liter PLUS drie weerzinwekkend lelijke glazen. Zo werden wij na onze zwaarbevochten tweede plaats toch nog de morele winnaar van het Blauwe hap toernooi!

  15. P.S

    Eigenlijk waren alle deelnemers winnaars, want na afloop van het toernooi stond er een indonesisch buffet klaar voor iedereen, bereid door een echte marine kok. Het Blauwe Hap toernooi is zeker een aanrader, al is het dus alleen al vanwege de smakelijke maaltijd na afloop. Ik hoop dat we volgende jaar een grotere delegatie zullen aantreffen!

    Voor ik het vergeet, er zijn ook door andere eenhoorners knappe prestaties geleverd zaterdag. Sereyo ging er met zijn teamgenoten vandoor met een overheerlijke paashaas en de scalps van Enrico van Egmond (2094) en Danny de Ruiter (2160). Ook Roy en Joey deden het erg goed in hun groep en gingen er met een prijs vandoor en Roy bleef dit toernooi zelfs ongeslagen! Proficiat allemaal!

  16. We missen allemaal de humor van Holger en Sjoerd 🙁

    Mooi toernooi was het inderdaad, leuk verslag holger. Holger was het toonbeeld van respect voor de tegenstander door de duidelijk gewonnen stelling remise te geven en tot een spannende barrage te besluiten. Als we halfjes en hele punten zouden zoeken was het niet in de wedstrijd tegen aartswoud, denk ik (note to self: Pxc4 is nooit goed als Da4+ mogelijk is).

    Hoe was de surpriseparty?

  17. De surpriseparty was leuk, was wel nog behoorlijk haasten om op tijd te komen! Arme Dreojs heeft zichzelf opgeofferd door naar huis te lopen vanuit de Risdam, dus ik ben hem nog wel wat verschuldigd!
    Was sowieso erg leuke dag, gaan we volgend jaar maar over doen.