Rob Mulder geeft training aan vierde e.a.

Aanstaande vrijdag wordt het een drukke verenigingsavond, en dat terwijl er zelfs geen competitie wordt gespeeld. De jeugd en het eerste team krijgen training van Jop Delemarre. Het derde team speelt een thuiswedstrijd tegen Purmerend 4. Voor de spelers van het vierde team en alle overige schakers, die niet tot de eerste drie teams behoren, geeft voorzitter Rob Mulder een training. Op dit moment is nog niet bekend wat hij precies gaat behandelen, heb je suggesties dan kan je hem mailen. Komt allen!

1 reactie op “Rob Mulder geeft training aan vierde e.a.”

 1. Hoi Sander en anderen. De training zit erop. Ik ben wel benieuwd wat jullie ervan vonden. Even een enquete:
  1=Kan beter
  2=Matig
  3=Redelijk
  4=Prima
  5=Uitstekend

  Graag een cijfer aangeven voor de volgende punten:
  – Moeilijkheidsgraad
  – Tempo
  – Duur
  – Inhoud (keuze van onderwerpen)
  – Variatie
  – Mogelijkheid tot interactie.

  Rob