Mark van Ojik op BDO toernooi

mark.jpgOnze trotse aanvoerder van de ratinglijst speelt momenteel mee in de Challenger groep van het BDO-toernooi te Haarlem. Dat is een gesloten tienkamp waarin Mark als negende geplaatst is, en dus normaal gesproken zijn borst nat kan maken. Bij een zeer goed resultaat ligt een meesternorm in het verschiet!
Het toernooi vindt tussen 15 en 23 augustus dagelijks plaats in het gebouw Het Pand in hartje Haarlem, vanaf 13.00 uur (behalve de laatste ronde, die start om 11.00 uur). Meer informatie en live-partijen zijn te vinden op www.hwphaarlem.nl/bdohome

7 reacties op “Mark van Ojik op BDO toernooi”

  1. Okay Mark, het was ondoorgrondelijk voor me maar je hebt wel gescoord tegen Ten Hagen (ronde 3). Vooral vanaf zet 28 (Txd6) was er geen touw meer aan vast te knopen; was 30.Kh1 gepland of noodzaak omdat je zag dat 30.Ld5 zou falen op Pf3 schaak? En het hoogtepunt was het slaan van zijn twee paarden binnen twee zetten! Succes verder.

  2. volgens mij komt er nog een puntje aan

  3. Zo, ook deze kan op voor de schoonheidsprijs.

  4. Na 26…- Lc4! sta ik heel goed. Na wits 29. Kg4 dacht ik 8 minuten na, over 29…- h5!! 30. Kxh5-Lf7 31. Kh6- Txg2 32. Tc8-Le8 33. Txe8-Kf7 34. Tb8-Txh2 en mijn conclusie was dat dit toreneindspel remiseachtig was,,helaas voor mij, en de partij is het na Txh2 mat.

  5. Wat een vechtjas die van Ojik kan ik misschien toch nog wat leren bij de eenhoorn

  6. Knap staaltje counteren van die Mark (tegen die Flumbort)! Als die man eens openingen gaat leren – vooral voor zwart – kan het een hele goeie worden, wat ik je zeg. Of heeft hij dat misschien nodig, eerst aangekrant staan?

  7. ik zal voortaan eerst de hele partij naspelen voordat ik commentaar geef
    vandaag maar geen commentaar