Train de trainer

Het nieuwste initiatief of het gebied van training is het “Train de trainer”-programma. Hiermee worden leden van onze club trainingsvaardigheden bijgebracht. De bedoeling hiervan is dat we het aantal trainers uitbreiden zodat we de kwaliteit van de jeugdopleiding kunnen verhogen door te werken met kleinere groepen met meer individuele begeleiding. Onze professionele trainer Jop Delemarre zal nieuwe trainers opleiden zodat die zelfstandig de stappenmethode kunnen toepassen. Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Meld je dan aan bij Sander of Piet!

De afgelopen jaren wordt er zeer veel getraind bij NSI de Eenhoorn. Niet alleen de jeugd, maar ook volwassenen zitten regelmatig in de klas. Sommigen van jullie hebben training gehad van Peter Doggers of Daan Zult, maar ook andere Eenhoorners hebben voor het demonstratiebord gestaan om hun kennis met clubgenoten te delen. Tegenwoordig hebben we met Jop Delemarre een professionele trainer in huis, waardoor we kwalitatief uitstekende trainingen hebben voor zowel jeugd als volwassenen.

Met name de jeugdopleiding willen we nog verder verbeteren. Dit willen we doen door les te geven aan kleinere groepen, met minder differentiatie in speelsterkte, en ook meer individuele begeleiding. Ook willen we extra trainingen organiseren voor die kinderen die daar behoefte aan hebben. Om dit te bereiken hebben we veel trainers nodig die de stappenmethode kunnen toepassen.

Jop Delemarre zal een deel van zijn tijd bij de Eenhoorn besteden aan het begeleiden van onze trainers. Wil je ook meehelpen bij het trainen van de jeugd? Meld je dan aan bij Piet Buikstra of Sander Bischoff. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

3 reacties op “Train de trainer”

  1. Heeft het vierde gewonnen? En zal het daardoor ook promoveren????

  2. Het vierde heeft inderdaad gewonnen, en wel met 3,5 – 4,5 maar we promoveren niet :/

    Train de trainer vind ik trouwens top! 🙂

  3. Jammer, 1 bordpuntje te kort.