Joseph Molenaar kandidaat-voorzitter

Rob Mulder is aan het eind van het seizoen niet beschikbaar voor een nieuwe periode als voorzitter. Daarom heeft het bestuur gezocht naar een geschikte kandidaat om de functie over te nemen. Bovenaan de lijst stond Joseph Molenaar, en we zijn heel blij dat Joseph heeft toegezegd om zich kandidaat te stellen.

Joseph is de favoriete kandidaat van het bestuur omdat hij ook zes jaar geleden klaarstond toen de Eenhoorn eventjes zonder voorzitter zat. Toen waren er echter twee kandidaten. De ledenvergadering koos toen voor de kandidaat met de meeste ervaring en dat was Rob.

Ondertussen is Joseph zes jaar ouder en afgestudeerd. Na een jaartje Engeland is hij weer actief bij de Eenhoorn als teamleider van het tweede. Hij speelt al zijn hele leven bij de Eenhoorn en is daardoor de ideale nieuwe voorzitter.

De nieuwe voorzitter wordt gekozen op de ledenvergadering op de eerste vrijdag in september. Volgens de statuten kunnen ook andere kandidaten zich aanmelden bij de secretaris. Wil je geen voorzitter worden maar wel in het bestuur, of wil je op een andere manier actief worden binnen de vereniging, meld je dan aan of vraag een van de bestuursleden naar informatie.

3 reacties op “Joseph Molenaar kandidaat-voorzitter”

  1. Dit lijkt potverdrie verdomd veel op de ge-ensceneerde russische machtsoverdracht van kortgeleden. Zou mij niks verbazen als kameraad Langedijk hier achter zit. (inruil voor… een plek in t eerste?!?!)

    Nee hoor Jozef, mijn stem heb je!

  2. Njet, njet, njet kameraad Mvojiksi! Iedereen kan zich kandidaat stellen. Je hoeft maar 10.000 ondersteunende handtekeningen mee te brengen.

  3. prima jozef