Deen jeugdsponsoractie groot succes!

Ook dit jaar mochten wij vol blijdschap weer meedoen met de Deen Jeugdsponsoracti die supermarktconcern Deen organiseert sinds 2000. De Deen Jeugdsponsoractie is erop gericht de jeugdafdelingen van een groot aantal sportverenigingen in Noord-Holland financieel te ondersteunen. Vorig jaar kregen we een bedrag van € 1007,11.
Iedereen hielp weer mee om muntjes voor onze koker te verzamelen. Een hoop schakers schakelden vrienden, familie, kennissen, buren etc. in. We zijn geeindigd op een totaal van 7649. Een overweldigend resultaat, waar het bestuur zijn dank over uit spreekt.

Helaas konden we deze keer niet aanwezig zijn bij de bekendmaking van de einduitslag, oftewel hoeveel het ons heeft opgeleverd. Dit viel namelijk op vrijdag 24 oktober, gelijktijdig met onze clubavond. Echter we stonden ook dit jaar weer in de supermarkt van Deen, filiaal Huesmolen, te schaken, nu zelfs twee(!) zaterdagen. Maar natuurlijk zijn we inmiddels wel op de hoogte van het eindbedrag:

Deen verblijft ons dit jaar met een jeugdsponsorbedrag van € 1068,84!!!
Wij zijn Deen supermarkten natuurlijk zeer erkentelijk voor dit superbedrag en wij hopen dat Deen deze actie ook volgend jaar zal voortzetten en wellicht is er dan voor ons ook weer een plekje.