Eenhoorn/Waagtoren 4e op NK Doorgeefschaak

Ondanks de moeizame verhouding met de Waagtoren na de wedstrijd in de 1e klasse NHSB dit jaar en het aangetekende protest en beroep hiertegen is op individueel niveau het contact gelukkig nog goed te noemen. Dennis Keetman en Seréyo Bekkink vormden een gelegenheidsteam om mee te kunnen doen aan het NK doorgeefschaak in Haarlem.

Jammer genoeg waren er maar 10 koppels, met vrij grote ratingverschillen, waardoor eerst een soort voorronde werd gehouden. De beste 5 koppels konden in de hoofdgroep spelen. De eerste overwinning was snel binnen, en na het verlies in ronde 2 van het als 1e geplaatste team werd al snel duidelijk dat Seréyo en Dennis voor een plek in de hoofdgroep gingen. Uiteindelijk hadden ze 2x gewonnen, 2x verloren en 1x gelijk, genoeg voor een plek in de finale groep. Hier scoorden ze 6 bordpunten waarmee ze gedeeld 4e werden en per persoon 15 euro rijker 🙂 Een leuke gezellige dag dat meer teams vanuit De Eenhoorn verdient, dus wie weet volgend jaar!

1 reactie op “Eenhoorn/Waagtoren 4e op NK Doorgeefschaak”

  1. Moet dit niet klaagtoren zijn?