NSI Superliga: ronde 8 en 9 verplaatst

Beste deelnemers aan de NSI Superliga 2006/2007,

In overleg met het bestuur heb ik besloten om de rondes 8 en 9 van de Superliga te verplaatsen. De 8e ronde wordt op vrijdag 11 mei gespeeld (4 mei is de Huesmolen helaas ook dicht), zodat vrijdag 27 april de overgebleven partijen van ronde 7 gespeeld kunnen worden. Aangezien 12 mei een bondswedstrijd is zal niet iedereen willen spelen. Er moet dus voldoende ruimte zijn om ook deze 8e ronde op een andere vrijdag te spelen. Daarom is ook de laatste ronde opgeschoven; deze wordt op 8 juni gespeeld.

Zelf kan ik deze laatste twee rondes niet spelen aangezien ik in het buitenland zit. Er zal dus 2x iemand een vrije ronde krijgen (of er moet nog iemand zijn die zegt: ik trek me terug).

groet en tot morgenavond dan wel volgende week,

Peter

P.S.
Blijf gewoon alle uitslagen steeds per mail doorgeven. De indeling en stand maak ik gewoon tot het eind.