Bas Dudink kandidaat-voorzitter

Joseph Molenaar doet het komende seizoen een stapje terug en is hierdoor niet beschikbaar voor een nieuwe periode als voorzitter. Wel zal hij zich herkiesbaar stellen als algemeen bestuurslid.

Het bestuur is evenwel verheugd te mogen melden dat Bas Dudink heeft toegezegd zich kandidaat te stellen voor de functie van voorzitter. Bas is al zeer lang verbonden aan onze vereniging en heeft zich hierbij een actief lid getoond, de laatste tijd onder meer als leider van het derde team. Het bestuur ziet in Bas dan ook een ideale voorzitter en zal hem tijdens de algemene ledenvergadering op 3 september aan de leden voordragen. Eventuele andere kandidaten kunnen zich tot 27 augustus melden bij de secretaris.

Verder is de vereniging op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor onze jeugdafdeling. Het gaat hierbij om het leiden van de clubavond en/of het verzorgen van trainingen. Ben je hierin geinteresseerd of wil je op een andere manier actief worden binnen onze vereniging, vraag dan een van de bestuursleden om meer informatie.

9 reacties op “Bas Dudink kandidaat-voorzitter”

 1. Bas Dudink, was dat niet de man die het derde team naar de afgrond heeft geleid? Toch wel goed dat hij in de voetsporen van de grote mozef durft te treden.

 2. Zal een lastig beging worden. De gemeente wil de locatie sluiten om 23:00 uur. Vraag me dan af of de voetballers ook gevraagd is of ze dan maar 2 x 30 minuten willen spelen…

 3. ach, misschien moet dan, ook gezien de opkomst, overwogen worden om de interne af te schaffen?

 4. Intern kan je het speeltempo nog aanpassen, extern zal dat lastig gaan. Lange partijen afmaken op de parkeerplaats?

 5. Regloh vertelt mij dat parkeerplaatsen juist voor de vluggertjes zijn.

 6. Die Regloh is anders de laatste tijd wel erg stil op deze site, hij neemt toch niet vlug een rustjaar?

 7. Hij zei dat hij inderdaad een jaar stopt met schaken en leek helaas niet over te halen om toch te spelen. Ik geloof dat hij denkt dat *****niet met hem in één team wil en dat achter z’n rug om rond bazuint. Geen idee of dat klopt hoor, volgens mij zou ****** dat nooit doen!

 8. Ik denk dat Regloh wat ***** gelijk heeft maar dat neemt niet weg dat hij in het vierde van harte welkom is hij kan zich daar profileren als kopman van het team
  en toch aardig wat weerstand verwachten op het eerste bord verder heeft hij geen last meer van ***** dus het lijkt mij een win – win situatie dus???????

 9. Dat gaat niet door denk ik. Ik hoor verontrustend nieuws uit het Noord-Westen van West Friesland. Jammer jammer.