Uitnodiging algemene ledenvergadering 4 september

Geacht lid,

op vrijdag 4 september a.s. starten we het nieuwe seizoen zoals gebruikelijk met de ledenvergadering. U bent van harte welkom vanaf 20.00 uur in de Huesmolen.
(Indien u de email met uitnodiging inclusief alle verslagen niet hebt ontvangen kunt u die opvragen bij ardjan@kazachstanreizen.nl )

Op de vergadering zullen we de winnaars van het afgelopen seizoen eren, dat zijn: Arjon Buikstra, Sereyo Bekkink, Sjoerd Kelder, Holger Bonte, Jort Faber, Mayke Ploeger, Sebastiaan Bosschieter en Joseph Molenaar, alsmede de eerste winnaar van de Eenhoorn Cup, Henk-Jan Visser.

Over de voortgang van de trainingen, en de wijze van financiering, zal tijdens de vergadering worden besloten. Het bestuur heeft hiertoe een voorstel gedaan. Ook andere belangrijke zaken komen aan de orde (bondsteams, interne competitie etc.).

Daarnaast attenderen we u erop dat onze vereniging op dit moment twee vacatures heeft openstaan, namelijk voor jeugdleider en voor een vijfde bestuurslid. Gegadigden kunnen zich schriftelijk aanmelden bij de secretaris of per email aan ondergetekende.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot op 4 september,

namens voorzitter Joseph die van een welverdiende vakantie geniet,

Gilles Provoost
Sander Bischoff
Ardjan Langedijk

1 reactie op “Uitnodiging algemene ledenvergadering 4 september”

  1. Is er behoefte aan nieuwe jeugdbegeleiders?