Joey Bekkink vierde op Pupillendag!

331.jpgJoey Bekkink heeft afgelopen zaterdag in Gouda een prachtige prestatie geleverd op de Nationale Pupillendag. Deze pupillendag is het Nederlands kampioenschap in de allerjongste leeftijdsklasses: H (t/m 7 jaar) G (t/m 8 jaar) en F (t/m 9 jaar). In de laatsgenoemde klasse kwam Joey Bekkink uit.

Na zeven rondes kwam Joey op een gedeeld derde plek met 5 uit 7. Hij verloor uiteindelijk alleen van de nummers 1 en 2. Bij toepassing van de regels voor het opmaken van de stand werd hij vierde, wat een mooie bokaal opleverde. Twee mooie partijen zijn na te spelen op onze website: uit ronde 4 en uit ronde 6.

Ook broer Seréyo pakte nog een prijsje mee! Hij won met zijn team het voetbalschaaktoernooi.

Meer informatie over de pupillendag is te vinden op deze site. Daar zijn ook de foto’s van afkomstig.