Het vierde team lijkt kampioen te zijn…!

In de vorige ronde werd er 4-4 gelijkgespeeld tegen Caissa 5, wat betekende dat de voorsprong van 2 matchpunten van het vierde team gehandhaafd bleef. Aankomende vrijdag moet het vierde team het openemen tegen Opening 64 en zou het aan een gelijkspel zeker genoeg hebben om kampioen te worden.
De nummer 2, Caissa 5, speelde echter al drie dagen eerder zijn laatste wedstrijd. Deze is nu net afgelopen en via de sms heb ik te horen gekregen dat er met 5-3 is verloren van KTV. Dat zou betekenen dat het vierde team zonder te spelen al kampioen is en promoveert naar de derde klasse! Jippie.

15 reacties op “Het vierde team lijkt kampioen te zijn…!”

  1. Beste Landgenoten,

    Na genomineerd te zijn als ‘Dit team gaat dit seizoen het meest verrassen’, zijn wij er in geslaagd om kampioen te zijn geworden.
    WOOOHOOOO! Dat ik dit op mijn oude dag nog mee mag maken… :’). Ik wil graag iedereen bedanken van het team voor hen inzet en het bijzonder goede coaching van Sander Bischoff! Af en toe was het om te snijden van de spanning.

    Daan

  2. K.T.V won idd. (terwijl ze met maar 7 man kwamen opdagen) dus idd. promotie!
    Zeer mooie prestatie en van harte gefeliciteerd!!

  3. al hadden jullie het natuurlijk wel al een ronde eerder kunnen afmaken;)

  4. 7 man, jeetje zeg.
    Kon Caissa de druk niet aan of moet alle hulde uitgaan naar Enkhuizen en zijn mannen?

  5. Gefeliciteerd! Toch wel weer mooi hoor 🙂 De eenhoorn promoveert den koste van Caissa en wisselt met Caissa in de promotieklasse 😉

  6. Enkhuizen speelde gewoon sterk en bij Caissa stelden ze de sterke G. van der Hoff niet op (die had zeker een puntje gepakt denk ik)

  7. Heren,

    Gefeliciteerd! Volgend jaar meer uitdaging. Wel nog even iets meer bordpunten scoren dan Attaqueer dan zijn jullie de onbetwisbare kampioenen.

  8. Wat is dat nou weer voor een onzin, want als Attaqueer meer bordpunten haalt dan de Eenhoorn, dan kan er wel over getwist worden over wie de kampioen is? Die Bas probeert ook altijd chaos en haat te zaaien onderwijl het omlaag halen van het vierde!

    En vanwaar de obscene voorliefde van Sjoerd voor G. van der Hoff, ik hoorde hem dinsdag ook al over de geweldige capaciteiten van meneer van der Hoff blaten in de wandelgangen van Caissa…..

    @Buikie
    En waarom is dat zo mooi Buikie, lijkt mij eerder nogal een vervelende kwestie. Willen we komend seizoen samensmelten met Caissa en dan moeten wij dit schitterend samengaan in gevaar brengen door ze op afgrijzelijke wijze te vernederen! Ik zou dit soort berichten maar niet op een forum plaatsen Buikie! Het is namelijk voor iedereen toegankelijk Buikie!

    @Vierde team
    Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap, laten we hopen dat jullie net zo’n reeks van kampioenschappen met dit jonge team gaan neerzetten als ons derde team!

  9. jaaaa. samensmelten met caissa en van der hoff!

  10. maar niet met dhr. F.bouwman die niet doof is.

  11. Heel mooi! en inderdaad, voor een flink aantal onder ons was het geen verrassing, gezien de poll.

  12. ‘t is afgrijselijk !

  13. En weer zegeviert het 4e team, toch even laten zien dat we de beste zijn.. verschil moet er wezen al waren we al kampioen. 6,5-1,5 gewonnen! Op een mooie toekomst!

  14. netjes!

  15. Komt er nog een verslag van de wedstrijd tegen KTV? Men loopt nog rond met prangende vragen over het wedstrijdverloop en bijv. de interessante opstelling zonder D. Bisschoff;)