Waarom won Sjoerd niet? Tja.. That’s the question

Das even schrikken! Lig je rustig op de bank na een zware dag werken en ben je wat aan het zappen op tv. Krijg je opeen Sjoerd Kelder vol in beeld.

Van de schrik bekomen zie je dat Sjoerd meedoed aan een programma van de Evangelische Omroep. Nee dat is niet 40 dagen zonder seks of een gesprek met Andries Knevel. Hij doet mee aan een spelletjesprogramma.. Sjoerd vertelt dat ie een liefhebber is van spelletjes; van schaken tot … That’s the Question.

Aandachtig ga je kijken hoe Sjoerd deze wedstrijd gaat spelen. Hij komt niet echt lekker uit de opening. Het verkeerd inschatten van de locatie van de Tafelberg (Rio de Janeiro) in Rotterdam zorgt zeker niet voor stellingvoordeel. Hij verliest een kwal bij het niet weten van Jan Douwe Kroeske als presentator. Andere stukken worden ook gemist; de gestopte ‘dame’ van het NOS-journaal, Noraley Beyer en de oudstlevende Amerikaanse ‘Koning’ George Bush Senior.

Wist u overigens dat oudere mannen zich meer irriteren aan reclame dan aan hun vrouw? Dat en meer kunt u vanaf morgen terug kijken bij Partijen Naspelen. “Ach Sjoerd het is maar een spelletje”, om wedstrijdleider Bert van Leeuwen te citeren.

7 reacties op “Waarom won Sjoerd niet? Tja.. That’s the question”

  1. Sorry LiL, ik heb mijn best gedaan om het verborgen te houden! Maar het positieve van deze post is dat ik wel weer een nieuwe vete zie opkomen tussen Sander en Sjoerd!

    Was ook komisch nog dat je weg liep en door Bert terug geroepen moest worden, zo van kom er nog ff bij Sjoerd, dat is toch gezellig!!

    Maar allerbriljantste was natuurlijk de opmerking van Bert na de eerste tussenstand, “Nou Sjoerd zal er nog eens ff flink aan moeten trekken om dit nog goed te maken!” Echt een typische uitzending van de EO!

  2. hahaha. 40 dagen.. doe ik trouwens ook mee maar dan on-officieel, of geef ik nu te veel informatie?

  3. Ik denk overigens dat ik toch vooral te kort schoot in de openingspreparatie 😉

  4. bert: waaraan ergeren oude mannen zich t meest ?!?
    Sjoerd: hun vrouw, haha

  5. Dat is de winnaar mensen! Gefeliciteerd nog Bob..

  6. Hoi Sjoerd,
    Via Google op mijn eigen naam – jaja, ijdel hè – ben ik hier terechtgekomen en ik zag tot mijn verbazing een post van mezelf staan! En nog wel een heel erg onsportieve ook. Een grapje van een van je vrienden zeker…
    Ik ben benieuwd wat je bedoelt met on-officieel meedoen over 40 dagen. Veel success daarmee in elk geval!

  7. gezien de email en het ip adres van de vorige bob de winter krijg ik het vermoeden dat je gelijk hebt echte bob:)