Westfries kampioenschap van start

Het Westfries kampioenschap 2009 is begonnen. Namens NSI De Eenhoorn doen Wilko vd Gracht en Arjon Buikstra mee. Zij speelden in de eerste ronde tegen elkaar, Arjon won. Lees verder alles op de aparte website:
Volg het WF-kampioenschap van 2009

20 reacties op “Westfries kampioenschap van start”

  1. Hoezee for Arjon! Een basisplek in het eerste komt nu toch wel heel dichtbij! Bovendien heb je toch maar weer mooi aangetoond dat het geen toeval is dat je topscorer bent in het tweede! Nu begrijp ik waarom Wilko heeft aangevraagd of hij op een lager bord mag spelen zaterdag, hij erkent dat jij zijn meerdere bent! Ik hoop dat je hoge ogen gaat gooien op het west fries!

  2. Hoe ongelooflijk dronken was je, Holger, toen je dit schreef om 5.45?

  3. zeg buikie. Wie zegt dat hij het was? Straks heb je een rechtszaak of wat ergers aan je broek, dus ff dimmen jah.

  4. Ja wie zegt dat Holger die shizzle heeft geschreven, ik ben geen fan van smaad! Bovendien is dat helemaal zijn stijl van schrijven niet! Dus ff dimmen Buikie, want we weten waar je huis woont. of zo…………

  5. Het email adres dat de geachte heer plasdweiler heeft opgegeven is ‘Holgerbonte600 hotmail.com’, dat zien jullie niet, maar mensen die comments mogen editen wel. Kan natuurlijk ook Lukas zijn met een nieuw email adres…

    Ik vind het in ieder geval van een vrij beschamend niveau jongens, doe er wat aan.

  6. arjon..ip adresjes bekijken is wel zo makkelijk. email kan iedereen wel invullen..
    mgoed
    iig wat leven in de brouwerij, ofzo:)

  7. dat heb ik ook gedaan, maar het zijn zulke goede vriendjes dat ze hetzelfde ip adres hebben… Rest de vraag wat holger doet met het email adres van lukas?

    Ik vind het allemaal vrij enge intriges

  8. aarswoud heb gewonnuh van caissa!

  9. heeft lie nou al een gm resultaat in die promoklasse of hoe zit het?

  10. dan moet je tegen titelhouders spelen en die zitten dit jaar/nog niet in de promotieklasse.

  11. Jezus dan zeg je eerst dat het niveau moet worden opgeschroefd en dan ga je zelf vragen of liedje een gm resultaat heeft gescoord in de promotieklasse! Dat gaat natuurlijk ook helemaal nergens over, als het niveau omhoog moet dan moet je wel even het goede voorbeeld geven!

  12. populair topic, dat west fries kampioenschap.
    waarom doe ik eigenlijk niet mee?

  13. Ja waarom doe ik eigenlijk niet mee, de laatste keer dat ik meedeed werd ik gedeeld tweede en daarna ben ik ook gelijk nooit meer gevraagd? Merkwaardige gang van zaken, zo wordt er dus omgesprongen met de vice kampioen van 1999 oid!

  14. volgens mij wil buiki niet meedoen aan het west fries als jij ook mee speelt

  15. Hoezo Buikie en ik hebben zo onze problemen gehad in het verleden, maar alle misverstanden zijn de wereld al weer uitgeholpen hoor!

  16. dat denk jij..
    misschien ben jij zo ver maar hij nog niet?

  17. Bij deze wil ik graag even laten weten dat de draai die ik gegeven heb aan het aanvragen van Wilko van een lager bord tijdens de bondswedstrijd van gisteravond niet gedeeld wordt door Arjon! Ik ben van mening dat het verder ook niet merkwaardig is dat Arjon tegen mij heeft gezegd dat Wilko liever op een lager bord speelt dan Arjon. Mijn post was overigens ook niet helemaal serieus, dus de slachtoffers moeten de post maar met een korreltje zout nemen. Hoewel dat niet weg neemt dat ik Arjon nog steeds een van de sterkere schakers uit het tweede vind………..

  18. Bij het nalezen van mijn laatste post ging ik bijna over mijn nek, omdat ik iets te ver ging met mijn veer in Arjons Holio. Dus bij deze bied ik iedereen ook even een emmertje aan!

  19. update van het westfries!:

    (verslag hier)

    ” Na twee speelronden hebben we al een leuke schifting. Arjon Buikstra, debuterend op het westfriese podium, heeft als enige de volle mep behaald met 2 uit 2. Wat ik begrepen heb is dat er naar een eindspel afgewikkeld moest worden waarin Peter minder stond wat dan ook in de uitslag tot uitdrukking kwam.”

    “Debutant Peter van der Schee kwam goed uit de verf tegen Wilko van der Gracht. Opmerkelijk was de claim na 3x dezelfde stelling die verkeerd werd uitgevoerd door Peter en dus niet geldig was, Wilko sloeg dit af, maar dwong zich daardoor tot het doen van een andere, mindere zet. Peter voerde de zet uit en claimde daarna, terwijl hij voor het uitvoeren van de zet moet claimen. Bij deze zoals het in de Fide regels van maart 2005 staat. In het vervolg van de partij ging het snel. Wilko probeerde paard en indirect pion te verdedigen, maar dit liet een kortstondig torenoffer toe, dat een paard opleverde.”

    Arjon staat dus ongedeeld eerste!. Wilco staat daarentegen onderaan met 0 uit 2 maar gelukkig volgen nog genoeg kansen! Succes mannen!

  20. Zeg arjon, zou jij even kunnen checken of dit het ip adres is van Sjoerd, want anders is dit een van de meest heuglijke feiten sinds de oprichting van HSV de Eenhoorn! Als dit echt Sjoerd is, dan is dit toch wel een sympathiek gebaar na alles wat er zich in het verleden heeft afgespeeld! Dit is duidelijk een verzoeningspoging, ik hoop dat alles nu uitgepraat kan worden zodat Sjoerd’s grote wens om in het tweede te spelen komend seizoen in vervulling kan gaan!