Joesoepov wederom in Hoorn (6 maart) – update

Update 24 februari: de onderwerpen die Joesoepov zal behandelen zijn nu bekend: het kwaliteitsoffer (wellicht met voorbeelden van de huidige kampioen kwaliteit offeren, Veselin Topalov), en de recente WK-match Anand-Kramnik.
Van die match zal Joesoepov niet alleen enkele schaaktechnische voorbeelden geven, maar mogen de aanwezigen hem ook algemene vragen stellen.
Komt allen! Deze lezing is voor schakers van bijna alle nivo’s interessant. De aanvang is 20.00 uur.

Op vrijdag 6 maart zal GM Artur Joesoepov, inmiddels een bekende van de club, wederom een lezing houden op de clubavond.

Tijdens de afgelopen WK-match tussen Anand en Kramnik was Joesoepov nog een van de match-commentatoren, nu is hij weer te bewonderen op onze club. Schakers die hem eerder hebben meegemaakt weten ondertussen dat hij een onderhoudend verteller is, duidelijk te volgen en niet zonder humor. De lezing zal in het engels worden gegeven.

Verdere details volgen later, zoals het exacte aanvangstijdstip en het onderwerp van de lezing. Clubleden met een specifieke voorkeur voor een bepaald thema kunnen dat kenbaar maken bij Ardjan Langedijk (ardjan@kazachstanreizen.nl).

4 reacties op “Joesoepov wederom in Hoorn (6 maart) – update”

  1. moet de eenhoorn 5 nou op hetzelfde tijdstip een bondswedstrijd spelen??

  2. Nou dan denk ik dat het heel lastig gaat worden om vier vrijwilligers te vinden die een wedstrijd tegen strandloper 67 boven de grote joesoepov verkiezen!

  3. ja, slecht getimed; als dit klopt. Hoeveel zou de man eigenlijk wegen denk je?

  4. Ok laten we hier met zijn allen gaan raden hoeveel joesoepov weegt! We kunnen geen poll aanmaken dus moet dan maar hier toch? Ik kan alleen nergens vinden hoe lang hij is, maar volgens mij is ie een kilo’tje of 85?