Rapid tijdens de bekerfinale

Op zaterdag 19 mei 2007 organiseert de Eenhoorn in het kader van het 650-jarig bestaan van de stad Hoorn de finale van de KNSB-beker. Voor de toeschouwers is het mogelijk om een rapid toernooi te spelen. Er zijn geen inschrijfkosten en inschrijving doe door je aan te melden bij Mark van Ojik (mok200@student.vu.nl)

De bekerstrijd zal gaan tussen Share Dimension (Groningen), Paul Keres (Utrecht), LSG (Leiden) en HMC Calder (Den Bosch). Ongetwijfeld zullen vele meesters en grootmeesters afreizen naar Hoorn voor het bekerspektakel. Tegelijkertijd met de landelijke bekerfinale wordt in Hoorn de finale van de NHSB-beker gespeeld. Hiervoor hebben zich geplaatst: Het Witte Paard (Zaandijk), De Waagtoren (Alkmaar), Schaakmat (Noord-Scharwoude) en Aartswoud (Hoogwoud).

Er wordt gespeeld in de Huesmolen. De halve finales en het rapid toernooi beginnen vanaf 10:30. Tijdens het rapid toernooi wordt voldoende tijd vrijgehouden zodat de bekerstrijd gevolgd kan worden. De beker finale begint om 15:30 en de prijsuitreiking om 19:30.