17e Bischoff-toernooi verplaatst naar zaterdag 8 oktober

Het 17e Bischoff jeugdschaaktoernooi welke gepland stond voor zaterdag 15 oktober wordt een week naar voren verplaatst. Het zal nu plaatsvinden op zaterdag 8 oktober. We zien ons genoodzaakt tot deze verplaatsing omdat we vorige week hebben vernomen dat de KNSB de tweede ronde van de jeugdclubcompetitie op het laatste moment heeft verplaatst van 8 naar 15 oktober (terwijl de oorspronkelijke datum al maanden geleden vaststond). De KNSB heeft dit besloten omdat zij de locatie van de meesterklasse (De Drietand in Amersfoort) verkeerd gehuurd had. Overigens ook alle promotieklassen veranderen dus van datum.
Ons jeugdtoernooi is ook dit jaar weer onderdeel van de Grandprix-cyclus van de NHSB. Het is dit jaar de eerste in de reeks van tien toernooien. De prijsuitreiking van vorig seizoen zal tijdens ons toernooi plaatsvinden.